Oplev Bare Hvordan Du Kan Administrere Din Angst


Stress er en uundgåelig del af livet, men det tyder ikke på at tage kontrol over dit liv. Hvis stress holder akkumulere i dit liv, nødt du til at finde metoder til at behandle den. En overbelastning af stress og angst kan skade din wellness.

Følgende forslag vil beskytte mod spændinger fra at tage kontrol over dit liv.

Gør hvad det kræver for at administrere enhver form for stress og angst du oplever. Ubehandlet symptomer på stress kan forårsage hjerteanfald, slagtilfælde, angst og også sår. Opnå en rigelig mængde søvn hver nat for at aktivere celler i kroppen til at revitalisere, samt være klar til at tage sig af morgendagens stress og angst. Det kunne ligeledes falde dine trussel for at udvikle nogen af disse helbredsproblemer.

Udvikle et mantra for dig selv. Det skal være noget kort, der vil arbejde som en coping system for dig og også holde dig fokuseret. Hævder bekræftelsen er en fantastisk måde at afslutte selvkritik, før den begynder, hvilket reducerer spændinger grader. Enhver form for bekræftelse, der kan gøre dig virkelig føler sig bedre i stand til at håndtere spændinger fortjener hjælp, uanset om du fortæller dig selv at du er kvalificeret, eller kommanderede dig selv til at være rolig.

En effektiv ignoreres men ofte angst neddeler er virksomhed af dyr. Forskere har fundet, bare lidenhed et dyr i et par minutter kan støtte til at lindre spændinger.

Selv en sikker tidsfordriv kunne være stressende, når du er færdig til overskydende. Investere timer foran FJERNSYNET eller spille videospil i et initiativ til at tage en pause berøver dig tid, kunne investeres i quest sund stress lindre opgaver. Tid investeret i disse opgaver reduceret lige ind i din tid for forskellige andre punkter, som sover eller forberede en sundere måltid.

Fritidsaktiviteter og også computerspil kan sparke tilbage, men hvis du er forværret du skal stoppe med at spille. Konceptet i en hobby er at klare dit sind mens medvirken du føler dig rolig. Du vil ikke erstatte bliver understreget med at blive irriteret.

Når du føler dig stresset, behøver du at gøre en hurtig scanning af din krop til at kigge efter nogen form for spændte steder. Ofte er disse dine skuldre, nedre rygmuskler, tænder eller fingre. Hvis du kan finde ud af hvor din spænding ligger, kunne du gøre et initiativ til at udvide dele af kroppen, når du begynde at opleve stress og angst. Dette vil hjælpe til at mindske spændingen du føler samt vil hjælpe dig slappe af.

En måde at undgå stress og angst er at fastslå præcis hvad kan gå galt så Forbered dig på den. Som et eksempel, holde en ekstra residence nøglen et sikkert sted, altid har en ekstra forberedt måltid på lager på arbejdspladsen samt forberede børnepasning sikkerhedskopieringsalternativer i tilfælde din regelmæssig vicevært er syg. Planlægning for eventuelle problemer https://da.wikipedia.org/wiki/Angst#Panikangst på forhånd vil helt sikkert gøre pasning af dem en brise.

Udnyt disse henvisninger til at styre spænding ordentligt, så du kan leve i ro. Angst kan påvirke din psykiske sundhed og wellness sammen med din fysiske wellness, så når som helst du er stresset, skabe bestemt at træffe visse foranstaltninger for at slappe af dig. Reduceret dine spændinger, således at du kan leve et afslappet liv
Posted in