Angst 101: Alt Hvad Du Behøver At Vide


Flere og flere mennesker i dagens verden kæmper med angst. Gennem udviklingen af teknologi og samfund vokser vanskeligheder under tilpasningen.

Livet kan være stressende, men du absolut kan lære hvordan man kan ikke lade det påvirke dig så let. Fortsæt læsning for at lære, hvad du kan gøre om angst.

Din vejrtrækning kan blive forstyrret af en angst angreb, så ved at forsøge at kontrollere din vejrtrækning, kan du være i stand til at slappe af. Langsomt tælle mens du indånder, og Nyd indånding og udånding dybt mens du tæller. For de bedste resultater, skal du vælge en rolig område at gøre kontrolleret vejrtrækning.

Vocalize dine største frygt at nogen du har tillid til og tager særlig omhu for at overdrive det. Efter at have hørt dig selv tale om frygt, vil du indse, at du lyder dum. Fra dette punkt på, kan du muligvis konfrontere at frygte fra en anden synsvinkel.

Hvis eksterne begivenheder udløser din angst, begrænse mængden tid, du tilbringer ser nyhederne eller læser avisen. Det er rimeligt at læse på hvad der sker i verden for et kort tidsrum dagligt, men ikke dvæle negative historier, der er tilbøjelige til at øge din angst.

Finde nogen troværdig. Diskuter din angst med denne person, når du kan. Lad ikke dine følelser får flaske op; tale til nogen du kan stole på. Holde dine følelser kan gøre tingene meget værre i det lange løb.

Nogle gange, er en lille selvstændig disciplin alt, du skal tage ansvaret for din følelsesmæssige tilstand. Når du er i kontrol over dine følelser, kan du også styre angst. Noget mindre end positive følelser kun sårer dig når du har et angreb. Prøv at lære de bedste måder at adskille dig fra følelser en smule, og du vil se fantastiske resultater.

Aminosyrer kan virkelig hjælpe din angst. Mange mennesker synes de er lavt visse næringsstoffer og deres organer ikke producerer nok serotonin. Der er mange gode bøger på markedet, ligesom stemningen kur, der taler om behandling løsninger med over counter kosttilskud, som kan hjælpe mindske virkningerne af angst.

Det er meget vigtigt at altid spise en afbalanceret og sund kost, så endnu mere for folk, der lider af angstanfald. Når du fylder din krop med vitaminer og næringsstoffer, din krop begynder at fungere ordentligt og du kan vinde kampen mod angst.

Hvis du ønsker at holde din angst i skak, lad dig være for inaktiv. Med inaktivitet griber dit sind til bolig på negative spørgsmål eller bekymringer du https://www.adaa.org/ måtte have. Du kan finde det meget nyttigt at holde dig aktiv og nyttig. Prøv enkle gøremål såsom rengøring af huset eller rydde op i haven.

Dine bekymringer vil ikke få nogen bedre, hvis du spilder din tid fretting over dem. Det er en bedre fremgangsmåde at holde dit sind involveret i andre sysler, så du har ikke tid til at bekymre dig. Udtrykke din kreativitet med en ny hobby eller aktivitet, der holder dit sind arbejder og væk fra din Ængstelige følelser.

Undgå at sidde for meget dagligt. Hvis du sidder for det meste på arbejde, prøve at gøre øvelser og konstant flytter på din pause. Det er også godt at stå op en gang imellem. Hvornår er du hjem, gå en tur, og reducere den tid, du ser TV eller sidder omkring. Din krop har brug for en god balance mellem aktivitet og afslapning. Når det er sagt, kan for meget afslapning øge angst.

Gør dig selv en stress liste og omfatter alt, hvad der får dig til at føle angst. Lave to lister for ting, der kan ændres og dem, der ikke kan. Lære at acceptere de udløser du ikke kan undgå og for at undgå dem du kan.

Under gange når du føler dig angst, ser en fornøjelig komedie kan være nyttige. At se disse film kan hjælpe dig med at grine og lade dig glemme din Ængstelige følelser.

Gøre et sæt tid hver dag til at beskæftige sig med bekymring og angst. Fortæl dig selv under andre gange hele din dag, at du ikke skal fokusere på dine problemer indtil det planlagte tidspunkt. Holde en time i løbet af dagen, når du kan behandle, hvad der plager dig. Når du har nået slutningen af din planlagte tid, gå tilbage til ikke at tillade dig selv at fokusere på dem. Planlægning på denne måde kan være et meget effektivt middel til at kontrollere angst i dit liv.

Forhåbentlig, med alt, hvad du har lært, du har en bedre idé om angst og hvad du kan gøre for at live angst fri. Tag hvad du har lært og videregive viden. At hjælpe andre er altid noget der er godt at gøre
Posted in