Leder Du Efter Gode Oplysninger Om Angst? Prøv Disse Tips!


Er angst forårsager problemer i dit liv? Hvis det er tilfældet, kunne du have en angst, der kan drage fordel af professionel behandling. Du vil lære nogle af de top måder at håndtere angst i denne artikel.

Din vejrtrækning kan blive forstyrret af en angst angreb, så ved at forsøge at kontrollere din vejrtrækning, kan du være i stand til at slappe af. Sagte tælle og trække vejret, mens du lader afslapning overtage din krop. For bedre resultater, forsøge at vælge et roligt sted i praksis kontrolleret vejrtrækning.

Det kan ikke virke som en kur, men latter kan være meget vigtigt at reducere niveauet af angst du føler. Giv dig selv et godt grin med en ven eller med nogle TV for en god form for terapi.

Positive bekræftelser sagde højt hver morgen er en fantastisk måde at starte dagen. Tale om din plan for dagen og hvad dit mål er. Prøv dine sværeste at have en god dag.

Det er meget vigtigt at altid spise en afbalanceret og sund kost, så endnu mere for folk, der lider af angstanfald. En afbalanceret kost er fuld af næringsstoffer og vitaminer, som din krop har brug for at forblive sunde, i stedet for alle de andre skrammel du kunne fylde den med.

Begynde at holde en dagbog. Mange mennesker har tilladt stress at opbygge inden for deres tanker. Hvis du er i stand til at lufte disse tanker i det skrevne ord, kan du stoppe, holde på dem.

Ændre den kemiske make-up af din hjerne med motion. Motion kan opdrage det lave niveau af serotonin i dit system. Havearbejde, gåture med hunden eller træne i fitness-centret kunne stimulere hjernen evne til at skabe dopamin og serotonin, der lemper hjernen. Det nedsætter ikke kun angst men depression såvel.

Gøre daglige mål og Mød dem. Du vil være i stand til at fokusere på hvad der er vigtigt og føle sig godt om sig selv, at reducere følelsen af at du har mistet kontrollen over din angst. Dette vil tillade dig at tænke mere vigtig og konstruktiv ting.

Tag et øjeblik til at skrive en liste over din stressende følelser. Sætte ting, der kunne ændre på den ene side og de ting, der ikke kan ændre på den anden. Prøv at fokusere på de foranderlige ting, og ikke bekymre sig om de ting du kan aldrig ændre.

Hvad er en ting, der virkelig kan hjælpe sparke angst ud af dit liv? Hvis du tager dig tid til at smile og grine, vil du gøre en betydelig indsats i forbindelse med din angst. Lav en liste over alle de gode ting i dit liv til at hjælpe dig forblive positiv. Næste gang du begynder at føle angst, så tænk på noget sjovt eller glad; for eksempel, en comedy show eller din yndlingssang.

Der er afsat et bestemt tidspunkt at fokusere på dine bekymringer og tvivl. Sørg for at fortælle dig, at du ikke er tilladt at bekymre sig om ting indtil din planlagte tid. En time eller mindre er alt, hvad du bør gøre det muligt at beskæftige sig med disse tanker. Må ikke gå ud over den tid, du har tildelt dig. Denne strukturerede tilgang er en stor form for kontrol.

Sætte et https://da.wikipedia.org/wiki/Angst navn til hver angst udløser. Dette vil hjælpe dig med at forstå udløserne, så du kan lave en plan om beskæftiger sig med dem, før de sker.

Mens angst er i høj grad forårsaget af eksterne faktorer, har nogle mennesker genetisk prædisposition for vedvarende eller overvældende angst. Hvis du tror, at dette kunne være tilfældet for dig, kan være nødvendigt at søge professionel hjælp og ser ind i medicin.

Hvis angst styrer dit liv, du har brug at tage sig tid til at erobre det. Ikke bare ignorere det eller forsøge at gå enegang. Der er masser af medicin og behandlinger til rådighed. Denne information har forberedt dig til at beskæftige sig med angst
Posted in